Dialoog in zweden - zweedse vlagIn 2017/2018 is het ook mogelijk om Dialoog in zweden te komen ervaren. Jessica gaat samen met haar partner Frank, de paarden Gipsy en Tinka en de honden Bas, Badu en Max, vertrekken naar het prachtige Zweden.

De rust en de ruimte heeft hen gegrepen in Zweden. Het leven draait er niet om prestatie of hebzucht, maar juist om delen en uitwisselen met elkaar. Dat willen Jessica en Frank zelf graag met iedereen delen die voor korte of langere tijd bij wil komen van een hectisch bestaan dat almaar voortraast.

Voor je het weet is er van alles gebeurd, zonder dat je je er bewust van bent geweest. Is het in jou nog mogelijk om er gewoon te ‘zijn’? Even niets, even stil, het is okee zoals het is. Herken je dit niet, maar spreekt het je aan? Laat de natuur je vertellen wat jou drijft in het leven. Waar word jij door gegrepen en waar ben jij bereid voor te gaan? Voorbij angst, voorbij ego, gewoon van binnenuit leven, vol levensvreugde.

Hoe het er precies uitgaat gaat zien weten ze nog niet precies. In mei 2017 zullen ze eerst even landen in het land vol mogelijkheden. Ze willen hun tempo vinden en dat van de paarden en de honden. Omdat dieren zich vanzelfsprekend overgeven aan dat wat aanwezig is, kunnen ze direct uitwisselen met ons mocht er innerlijk bij hen iets uit balans zijn. Onze weg zal vanzelf een gezamenlijke route worden zonder een vaste bestemming.

De weg naar dit vrije bestaan is begonnen in 1995 in Nunspeet. Jessica en Frank wonen en werken met de paarden, midden in de bossen. We hebben vele mensen dit gevoel al laten ervaren en dat gaf hen en ons iedere dag een intens gevoel van ‘er zijn’. Dankzij vele veranderingen werd de koers van onze route verplaats naar 2000 kilometer verderop. We gaan die route vol liefde en vertrouwen bewandelen. Wie weet ontmoeten we jou ook eens in Zweden om de Magie van jouw leven te ontdekken?

Bewaren